Obavijest klijentima i svim partnerima: Brojevi su i dalje tu za vas!

Autor: Bruno Cvitanović na datum

Obavijest klijentima

Dragi klijenti i partneri, želim vas obavijestiti da smo od ponedjeljka promijenili način rada. S obzirom na naputke nadležnih tijela i stanje u zemlji, trenutno svi radimo od kuće kako bismo smanjili rizike i doprinijeli sigurnosti vas i nas. Ova obavijest klijentima i partnerima odnosi se i na način kako možete dobiti ključne informacije o novim mjerama te dostavljati nam svoju dokumentaciju.

Naši kontakti i dostava dokumentacije

Za početak, sve upite koje imate možete nam i dalje slati putem e-maila. Uz to, na našem blogu imate bogatu bazu znanja koja može pomoći da se snađete u većini situacija. Nju ćemo nadopunjavati u skladu s uvedenim gospodarskim mjerama te eventualnim novim propisima.

Svaki naš zaposlenik bit će i dalje dostupan i putem mobitela, u redovnom radnom vremenu od 08-16h.

Molimo vas za razumijevanje: u ovim okolnostima, prednost u rješavanju upita imat će naši klijenti.

Uz to, želim vas obavijestiti da ćemo svu dokumentaciju ubuduće zaprimati skenirano na e-mail ili putem cloud rješenja. To može biti Google Drive, Dropbox, OneDrive ili bilo koje drugo sigurno rješenje za razmjenu dokumentacije.

Ako imate bilo kakve poteškoće oko dostave dokumentacije, slobodno nas kontaktirajte.

Kao što ste možda već upoznati, imamo backup dokumentacije na našem cloud serveru. Proaktivnim pristupom prošlih godina, osigurali smo da je ona uvijek dostupna, bez obzira na izvanredne situacije. 

Predaja financijskih izvještaja

S obzirom na to da je našim zaposlenicima omogućen rad od kuće i odgovarajuća tehnička podrška, radit ćemo uobičajenim tempom.

U skladu s time, vaši će financijski izvještaji i dalje predani na vrijeme, u skladu sa zakonskim rokovima. Nesmetano funkcioniranje vašeg poslovanja naš je prioritet. Posebno sada, kad su mnogima ugrožena radna mjesta i likvidnost.

Iskoristite gospodarske mjere

Potičemo sve naše klijente, ali i druge poduzetnike da se informiraju o mogućnostima koji im pružaju vladine gospodarske mjere. O tome smo pisali u našem posljednjem članku.

Obavještavat ćemo vas i nadalje i o svim novim mjerama ili izmjenama propisa koji će biti doneseni u narednom razdoblju. U sljedećih nekoliko dana poslat ćemo još jednu obavijest klijentima, s uputama oko realizacije naknade za minimalne plaće i odgode naplate poreza i doprinosa.

Ako niste naš klijent i želite biti obaviješteni o načinu realizacije gospodarskih mjera, preporučujemo da se prijavite na naš newsletter ispod članka.

Lijep pozdrav i dobro zdravlje!

Bruno Cvitanović

Izvor fotografije u naslovu: YouTube/Netokracija.com

Ubrojite i druge, podijelite članak:

Bruno Cvitanović

Kao direktor Brojevi d.o.o., savjetujem poduzeća, obrte i neprofitne organizacije u području računovodstva i poslovanja.